Din tilmelding gik ikke igennem, prøv igen eller kontakt os.
Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på alle nyheder, tilbud og gode tips til organisering.

Historien bag

Hele rejsen startede i januar 2021. Jeg oprettede en facebook gruppe omhandlende organisering og oprydning og den tog lynhurtigt fart. Interessen for organisering og oprydning var der andre end mig der delte og vi blev hurtigt et stort fællesskab der kunne udveksle ideer og løsninger. Nogle måneder efter købte jeg domænenavnet: Organiseringogoprydning.dk, fordi jeg godt vidste at det her kunne bliver til mere end bare en facebookgruppe.

Her er jeg så, en hjemmeside der er gået online, en interesse og en masse timers arbejde senere. Jeg hedder Malene og jeg er ejer og grundlægger af firmaet “Organisering og Oprydning”. Jeg bor i Sønderborg, er gift med Poul og har to børn. Jeg er uddannet pædagog med seks års erfaring, samt 8 år i butik forinden det.

Hjemmesiden er lavet med det formål at give dig en lettere og mere overskuelig hverdag. De labels og produkter du kan købe her er alle gennemarbejdet og afprøvet for at kunne give dig det bedste! Tegningerne på vores piktogrammer er håndtegnede og derfor helt unikke. Jeg bestræber mig hele tiden på at være opdateret og kunne tilbyde dig nye produkter løbende. Det betyder også at hvis du mangler nogle bestemte labels eller produkter, så kontakt mig endelig på mail: kontakt@organiseringogoprydning.dk, så finder vi sammen en løsning, så det virker og passer til lige netop dig.

Tak for at være en del af rejsen, og tak fordi du gad at bruge tid på at læse med så langt!

Indkøbskurv
Scroll to Top